Nis

DÖSE kapsamında yapılan, Hoşgör Plastik Firmasından sipariş olarak alınan bisiklet park yeri ve otopark stoperleri teslim edildi.

Mrt

Cahit Zarifoğlu İlkokulu' na Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından DÖSE kapsamında etkileşimli tahta montaj ve kurulumu yapıldı.

Şbt

Metal teknoloji ögretmeni Ahmet BİLGİ ve öğrencileri Mevlana İlköğretim Okulu' na basketbol potalarinin montajını gerçekleştirdi.

Şbt

Döner sermaye kapsamında Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı tarafından Hoşgör Plastik' e üretim yapıldı.

Ock

Şehit Tuncay Çanak İlkokuluna döse kapsamında mobilya ve iç mekan tasarım teknolojisi öğrencileri ve ogretmenleri ile sınıflara askilik yapildi.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ), 19 Mart 2023 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 13 Ocak-07 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını 13 Ocak 2023 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.

Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2023-MSÜ'ye başvuran adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2'nci Seçim Aşamalarına katılabilmeleri için ayrıca Başkanlığımızca uygulanacak olan 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvurularını yapmaları ve Harp Okulları için 2023-YKS'nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile 2. Oturumu olan Alan Yeterlilik Testlerine (AYT), Astsubay Meslek Yüksekokulları için 2023-YKS'nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testine (TYT) girmeleri gerekmektedir.

Ara

TAT Gıda fabrikasına döner sermaye kapsamında Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmenleri Hakan AKKUŞ, Mahmut ŞENOL ve öğrencileri tarafından yapılan iki adet çardaklı oturma teslim edildi.

Yapılan çalışmalaradan dolayı okulumuz adına öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanına Etkileşimli Tahta Destek Noktası açıldı. Mustafakemalpaşa ve Karacabey' deki bütün okulların etkileşimli tahtalarının bakım onarım hizmeti Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Sunay ÖZKAN, Bilişim Teknolojileri Alan Atölye Şefi Necdet SEVİNÇ ve öğrencileri tarafından gerek sahada ve gerekse yeni kurulan atölyemizde yapılacaktır.

Atölyenin oluşturulmasında emeği geçen Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmenleri Hakan AKKUŞ, Mahmut ŞENOL, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Öğretmeni Alim ÖLMEZ ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Eyl

10000 Okul Projesi kapsamında ilçemizde 4 ilköğretim okulumuzun 170 adet sıra takımı bakım ve onarımı Mobilya Teknolojisi Alanı öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapılmıştır

Eyl

TAT A.Ş. Firmasına DÖSE kapsamında Metal Teknolojisi Alanı Öğretmenleri ve öğrencilerinin yapmış olduğu mazgal çalışması teslim edildi.

Eyl

Okulumuzda yapmış olduğu özverili çalışmalardan ve okul web sayfası hazırlıklarından dolayı Bilişim Teknolojileri Alan Atölye Şefi Necdet SEVİNÇ' e, Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI tarafindan teşekkür plaketi verildi.

Öğretmenimizi okulumuz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.