Ekm

Okul Müdürü Cengiz ÇARKACI ve Müdür Baş Yardımcısı Erdoğan KAPLAN, Koordinatör Müdür Yardımcısı Eyüp Muhammet AKMEŞE, Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Asteknik Vana İşletmesi' ne ziyaret ve gezi gerçekleştirildi.

Stajyer öğrencilerimizin işyerinde ziyaretinin ardından, okul işletme işbirliğinin arttırılmasına yönelik görüşmeler yapıldı.

Göstermiş oldukları ilgiden ve misafir perverliklerinden dolayı okul yönetimi adına Asteknik Vana İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi İbrahim AKDEMİR'e ve Asteknik Vana işletmesine teşekkür ederiz.

Ekm

Ülkemizde her yıl “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında aktif ve sağlıklı yaşlanmaya yönelik toplumsal bilinci arttırmak amacıyla faaliyetler düzenlenmektedir.

Bu yılın teması “egzersiz yap, yaşamına hareket kat” olarak belirlenmiş olup gün vesilesiyle fiziksel aktivite ve egzersiz konusunda toplumsal bilincin arttırılması amaçlanmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine İlçe sağlık müdürlüğünce görevlendirilen Fizyoterapist Anıl ATAMAN  tarafından Bel sağlığı+Ankilozan Spondilit ve Hemşire Dilek SİLAN tarafından 12 Ekim Dünya Artrit Günü dolayısyla romatizma ve kas-iskelet sistemi  hastalıkları hakkında eğitim verilmiştir.

Ekm

12 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla olası depremlerde çök, kapan ,tutun ile beraber tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Mustafakemalpaşa Mobilya Üreticileri Birliği tarafından Mobilya Tasarım Bölümü'nün canlandırılması için yapılan proje hayata geçirildi.

Ekm

11/10/2023 tarihinde  Mustafakemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğünden görevli hemşireler Dilek SİLAN tarafından Kişisel Hijyen ,Kalp damar sağlığı, alzheimer ve Diyetisyen Yasemin DEMİR tarafından obezite, sağlıklı beslenme konularında okulumuz toplantı salonunda öğretmen ve öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

Kendilerine vermiş oldukları bu eğitim dolayısıyla kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okul bahçesinden düzenlenen programa Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve eşi Ayşe Altıntaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Dinç,Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık, Ticaret ve Sanayi Odası Başşkanı Tekin Uzkınay, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program Mustafakemalpaşa Mehter Takımı gösterisiyle devam etti.Ahilik kültürünü anlatan şiirlerin okunması ve Şed Kuşanma Törenini ile devam ederken, okul öğrecilerinden oluşan koronun mini konseri izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Program temsili Ahilik Sokağı'nın gezilmesi ve keşkek ikramı ile sona erdi.

Eyl

Mustafakemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü' nden görevli Hemşire Dilek SİLAN tarafından kişisel hijyen, kalp damar sağlığı, alzheimer ve Diyetisyen Yasemin DEMİR tarafından obezite, sağlıklı beslenme konularında okulumuz öğretmen ve öğrencilerine eğitim verilmiştir.

Kendilerine vermiş oldukları eğitim dolayısıyla kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz bahçesinde zemin çizgisi çizen Makina Teknolojisi Alanı öğrencileri ve Sedat ERAKMAN hocamıza teşekkür ediyoruz.

Eyl

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında okulumuzu ve ilçemizi gururlandıran robot takımımıza Dağpınar Paşa Sofrası Sosyal Tesisi Sahibi Sayın Mutlu TURGUT tarafından yemek daveti düzenlendi. Ayrıca İşletme Müdürü Cengiz AYDIN ve Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI' nın da katılımlarıyla gerçekleşen davette, öğrencilerimiz oldukça güzel ve eğlenceli zaman geçirdiler.

Nazik davetlerinden dolayı Sayın Mutlu TURGUT Bey' e ve ilgilerinden dolayı Sayın Cengiz AYDIN Bey' e teşekkür ederiz.

Eyl

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında okulumuzu ve ilçemizi gururlandıran robot takımımız Batmaz Tekstil firmasına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yarışmada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Batmaz Tekstil Firma Yöneticisi Yaşar FİDAN' a, Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI tarafından teşekkür plaketi verildi. Yarışmada başarılı olan öğrencilerimizin her birine ayrıca Yaşar FİDAN tarafından 1000₺ değerinde kırtasiye desteği hediye etti.

Okulumuza yapmış oldukları desteklerden ve nazik misafirperverliğinden dolayı Batmaz Tekstil firmasına ve Yaşar FİDAN Bey' e teşekkür ederiz.

Eyl

9. Sınıf velilerine Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI ve Rehber Öğretmenimiz Merve SÜĞÜT tarafından alan bölüm tanıtımı ve ortaöğretim kurumları yönetmeliğindeki değişiklikler, sınıf geçme kalma, sınav sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimize Oryantasyon Haftası kapsamında Müdür Yardımcısı Eyüp Muhammed AKMEŞE ve Rehber Öğretmenimiz Merve SÜĞÜT tarafından sunum yapıldı.

Eyl

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında okulumuzu ve ilçemizi gururlandıran robot takımımız Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI' yı makamında ziyaret ettiler.

Eyl

Uluslararası 15. Robot Yarışmasına ön eleme turlarını ve 1. etap turlarını geçmeyi başararak ilçemizi gururlandırdık.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Sunay ÖZKAN, Atölye Şefi Necdet SEVİNÇ danışmanlığında, Bilişim Teknolojileri Öğrencileri Ulaş DEĞİRMENCİ, Yusuf BEY, Furkan KURTERLER, Mert Eren ER, Kerem VARYETER, Yiğit YALAZI eşliğinde Milli Eğitim Bakanlığı 15. Robot Yarışmasına üç robotla katılım sağladık.

HACI isimli Mini Sumo robotumuzla ilk turda HIZLI ismindeki robota şanssız bir şekillde elendik.

YODA isimli Mini Sumo robotumuzla ilk turda Ordu' dan gelen PEHLİVAN52 ismindeki robotu 2-0 yenmeyi başardı. İkinci turda Azerbeycandan gelen AZEROBOT isimli robotla yapılan çekişmeli yarışmada 2-1 kaybettik.

RAPHAEL isimli Caretta Caretta(Yumurta Toplama) yarışmasında 1. turda ROBOSB.EGG1 isimli robotu 3-0 yenmeyi başardık. 2. turda SÜMER SANSAR isimli robotla 3-3 berabere kaldık. Eşitlik ile biten mücadelede rakip robot bizden daha hafif olduğu için bir üst tura geçmeyi başardı.

Ögrencilerimize yarışmalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı Okul Yönetimi adına teşekkür ederiz.