Projelerimiz

May

Okul Müdürümüz Cengiz ÇARKACI, Tarih Öğretmeni Ufuk KARACA, Müdür Baş Yardımcısı Erdoğan KAPLAN ve gönüllü öğrencilerimiz öncülüğünde 10.05.2024 Cuma günü Güllüce Mahallesi sakini yalnız yaşayan Sabriye KAYNAK isimli vatandaşımıza "Yalnız Değilsin Meslek Lisesi Yanında" sloganı kapsamında yardım etkinliği düzenlenmiştir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Katılımcılar

Cengiz ÇARKACI (Müdür)

Erdoğan KAPLAN (Müdür Baş Yardımcısı)

Ufuk KARACA (Tarih Öğretmeni)

Ali KAYNAK (11/Atm)

Alp SAYIN (11/E)

Hakan ÖZEN (11/Atm)

May

Okulumuz Tarih öğretmeni Ufuk KARACA, Müdür Yardımcısı Eyüp Muhammet AKMEŞE ve gönüllü öğrencilerimiz öncülüğünde 12.05.2024 Pazar günü yeşil ve temiz çevre sloganı kapsamında Suuçtu Tabiat Parkı piknik alanına bisikletleri ile giderek bölgede çöplerin toplanması ve genel temizlik etkinliği düzenlendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Katılımcılar

Eyüp Muhammet AKMEŞE (Müdür Yardımcısı)

Ufuk KARACA (Tarih Öğretmeni)

Ali KAYNAK (11/Atm)

Yusuf VAROL (11/E)

Emre Can MENEKŞE (11/Atm)

Görkem GÖREN (11/Atm)

Mrt

2023-2024 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI MUSTAFAKEMALPAŞA MESLEKÎ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ “BEN HER YERDE VARIM” PROJESİ SOSYAL ETKİNLİK PROJESİ UYGULAMA PLANI

Mustafakemalpaşa İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüz tarafından onaylanmış ve uygulamaya konulmuştur.

Mrt

“Sözlük Özgürlüktür”

“Bir dildeki sözlerin bütünü; söz hazinesi, söz dağarcığı, sözcük hazinesi, kelime hazinesi, kelime kadrosu, vokabüler” olarak tanımlanan söz varlığı, bireyler arası iletişim için çok önemlidir. Söz varlığı, aynı zamanda bireyin öğrenme yaşantısı boyunca depoladığı birikimi ifade etmektedir. Söz varlığının önemi sadece bununla sınırlı kalmayıp bireyin anlama ve anlatma becerisini de etkilemektedir.

Şbt

2021-2022 yılında Bilişim Teknolojileri Alanı Şefi Sunay ÖZKAN ve Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi Necdet SEVİNÇ tarafından 14 öğrenci eşliğinde ROBOTIC CLASS isimli etwinning projesi çalışmaları başlatılmıştır.