May

03.05.2024 Cuma günü okulumuzda veli toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılım gösteren değerli velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Mustafakemalpaşa İlçe Tarım Müdürlüğü' nden Gıda Mühendisi Emre ENGİN ve Ziraat Mühendisi Kaan VARYETER tarafından güvenli gıda tüketimi konulu okulumuz öğrencilerine eğitim verilmiştir.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

12-C Sınıfı öğrencilerimizin Yazılım Projesi dersi için hazırlamış oldukları "Gezi Projesi" isimli mobil uygulama yazılımlarının proje tanıtımı yapıldı.

Proje takım katanı öğrencimiz Kerem VARYETER, "Proje sayesinde takım halinde çalışma yeteneği geliştirme, kod bilgisini arttırma, proje yönetim tecrübesi kazanma, görev dağılımı yapmayı ve liderlik yapmayı öğrendim" açıklamalarında bulundu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda Mustafakemalpaşa Orman İşletmesi Müdürlüğü için Döse kapsamında imalatı yapılan malzemeler teslim edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda Yalıntaş Ortaokulu için Döse kapsamında imalatı yapılan malzemeler teslim edilmiştir.

Mrt

Protokol imzaladığımız Rani Mobilya, Akar Mobilya, Coşkun Orman Ürünleri, Kul Mobilya ve Mezza Mobilya okulumuza bir çok katkının yanı sıra 9A sınıfı öğrencilerine Mart ayı burslarını vermişlerdir.

Mrt

Metal Teknolojisi Alanı ögretmen ve öğrencileri iftar yemeğinde buluştular.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuz Tarih Öğretmeni Beytullah KAYMAZ ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine psikolojik sağlamlık semineri, okulumuz Rehberlik Öğretmeni Merve SÜĞÜT' ün sunumuyla gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı  Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra KAYA  ve 11 ATM öğrencilerince günün ve anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak tamamlandı.

Mrt

Ülkemizde Her yıl 28 Şubat "Sivil Savunma Günü" ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Bu kapsamda önlem alma ve zarar azaltma bilincinin geliştirilmesi ile  afet hazırlıklarının  modern teknolojiden, iletişim sistemlerinden faydalanılarak yapılması amaçlanmaktadır.

Eğitilmiş, bilinçli bireyler, yerinde zamanında ve doğru yöntemlerle yapılan müdahaleler, kaza ve doğal felaketler sonrasında yaşanacak olumsuzlukları azaltacaktır.

28 Şubat Sivil Savunma Günü Ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri sebebiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla "Deprem Tatbikatı" gerçekleştirilmiştir.

Mrt

7 Mart 2024 tarihinde Okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimize Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce Kıbrıs Gazileri' mizin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi dolayısıyla Gazilerimize ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilere okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı, Mustafakemalpaşa  Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Yazar Jenny Molendyk Diveli’nin sunduğu  Mustafakemalpaşa Kültür Merkezinde 21/02/2024 tarihi saat 10:30'da düzenlenen söyleşiye Müdür Yardımcısı Vehbi BERBERGİL, Öğretmenlerimiz Esra Nur ULU, Reyhan KORKMAZ, Leyla BAYDAN ve okulumuz  öğrencilerinden 80 kişiyle katılım sağlanmıştır.

Emeği  geçen kurumlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Rani Mobilya, Akar Mobilya, Midoser, Kul Mobilya ve Mezza Mobilya, Okulumuz ile imzaladıkları protokol kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi Alanına bantlama makinası alarak hediye etmiştir.

Mobilya sektöründe yaşanan yetişmiş eleman bulma sıkıntısı aşmak ve mobilya bölümünde okuyan öğrencilerin gelecek endişesini ortadan kaldırmak için, Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren sektörün 5 öncü firması tarafından hayata geçirilen projenin bir ayağı daha tamamlandı. Rani Mobilya, Akar Mobilya, Midoser, Mezza Mobilya ve Kul Mobilya tarafından desteklenen projede başarı sıralamasına göre öğrencilere vaad edilen burs ücretleri dağıtıldı.

İlk dönemdeki not ortalamalarına göre belirlenen skala doğrultusunda toplam 45 bin tl tutarında bursları dağıtılan öğrenciler yapılan uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

İşletmelere okulumuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Vehbi BERBERGİL’ in gözetiminde 12ATD sınıfı öğrencileriyle 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi-Merinos AKM-Fuar Alanında yapılan İş Fırsatları, Staj Başvuruları, konferans ve seminerler, firma standları tanıtımına katılım sağlanmıştır.