Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Yunusemre Mah. Fevzipaşa Cad. No 191 193 195 16500 Mustafakemalpaşa / BURSA
Vizyon
Yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´ sinde etkin rol alan, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artıran, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; ahlaklı, çalışkan, demokratik; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
İlçe içinde otobüs ve dolmuş sayısı oldukça fazladır. Şehir dışı ulaşımında ise İlçemizin İzmir-Bursa yolu üzerinde olması büyük kolaylık sağlamaktadır. Bunu yanında il merkezlerine ilçemizin kendi otobüsleri de vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Mustafakemalpaşa İlçe Merkezindedir. Okulumuz 6 bina ile 36 dönüm arazi üzerinde kurulmuştur. 2 Bina derslik için 4 bina da bölümler için kullanılmaktadır.
Okulumuz Mustafakemalpaşa İlçe Merkezindedir. İl Merkezine uzaklık: 80 Km