Başarılarımız

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı 12. Sınıf öğrencilerinden Arda ÇINAR, Mert Can YELBEY, Muhammet Bahadır KARĞA ve Emre Can AKGÜL 15 Ekim Cuma günü uluslararası JuezLTI Contest Codeweek yarışmasına katıldı. Kendilerine Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenleri Sunay ÖZKAN ve Necdet SEVİNÇ danışmanlık yaptı.

Okul yönetimi adına öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen kurumlar arası voleybol turnuvasında öğretmen voleybol takımımız 2.oldu.

Kendilerini okul yönetimi adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

"Mesleki Eğitimle Güçleniyoruz" adlı projemizle, okulumuzun paydaşlarıyla olan işbirliğini ve iletişimini güçlendirmeyi, eğitim kalitesini arttırmayı hedeflemekteyiz.

Ock

Meslek Liselerinin Ailelerimize Buluşuyor projesi kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı tarafından hazırlanan çalışma masası, dolap, kitaplık, yakacak odun ve talaş öğrencimizin ailesine teslim edilmiştir.

Ock

Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafıdan "Temiz okul, sağlıklı okul projesi" kapsamında "Beyaz Bayrak" almıştır.